Welkom, even voorstellen

Mijn naam is Dies Metz en ik ben geboren op 18-02-1981. Ik ben getrouwd met Arjen en samen hebben wij twee dochters; Eveline en Sylvie. Ook hebben wij een poes die de meiden Sterre genoemd hebben. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster en dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Ik heb besloten om gastouder te worden en kinderen in mijn eigen huis op te vangen. Ik vind het erg belangrijk om voor kinderen een vertrouwde en veilige omgeving te creëren zodat kinderen zich veilig en prettig voelen en zich hierdoor goed kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen krijgen.

Er worden kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar opgevangen. Kinderen die naar basisschool het Startnest gaan kunnen gebruik maken van BSO.

Tijdens de opvang worden verschillende activiteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan knutselen, zingen, dansen, bouwen, wandelen, eendjes voeren, kennis maken met kinderyoga, etc. Er verblijven bij gastouderopvang kinderen met verschillende leeftijden, er wordt gekeken naar het niveau van ieder kind. Kinderen wordt een activiteit aangeboden en gestimuleerd om mee te doen. Dit is altijd vrijblijvend.

Ook is er een kinderkapster die tijdens de opvang komt. Mocht hiervoor interesse zijn, dan kan er door de ouders een knipformulier ingevuld worden hoe het kapsel van het kind geknipt dient t worden. Komt de kapster op een dag dat er geen gebruik wordt gemaakt van opvang? Kinderen kunnen op dat tijdstip langskomen samen met hun ouders!

Een keer per jaar komt mijn neef langs, hij is professioneel fotograaf, om schoolfoto’s te maken van de kinderen.